PUFFINS
Ruošiant Puffins, pasirenkama daugybė šviežių natūralių žaliavų ir kiekviena ėdalo sudėtinė dalis apdorojama individualiai. Dėl to ėdale lieka daugiau maistingųjų medžiagų, nemažėja natūralus skonis ir kvapas. Taip atsiranda Puffins – modernus aukščiausios klasės ėdalas šunims. Gaminant šunų ėdalą standartiniu būdu, visos žaliavos yra bukai sumaišomos ir suspaudžiamos į daiktą - gaunasi sausa granulė. Bet juk akivaizdu, kad skirtingas natūralias žaliavas reikėtų apdirbti skirtingomis sąlygomis: skirtingą laiko tarpą ir skirtingu metu. Todėl visi Puffins komponentai – mėsa, grūdai, daržovės ir žolelės – ruošiami visai kitokiais būdais. |
|
|
Naujos kartos superpremium maistas šunims! |
|
|
Grūdinė dalis - ryžiai, kviečių daigai ir kukurūzų miltai, apdorojama įprastiniu būdu, ekstruduojant - taip išgaunamas traškus ir skanus apvalkalas. |
|
Įdaras ruošiamas atskirai. Subtiliai paruošta šviežia mėsa ir kiti komponentai užtikrina aukštą mitybinę vertę, malonų skonį ir kvapą. |
|
Jautriausios sudėtinės dalys - daržovės, vaisiai ir žolelės - ruošiamos atskirai ir ypatingai atsargiai, ir tik tuomet įterpiamos į galutinį įdarą. |
|
Gamybos pabaigoje paruoštų Puffins paviršius apliejamas vertingiausiomis žolelėmis ir ekstraktais. |
|
Tokio technologinio proceso rezultate produkte išlieka ne tik maistinės medžiagos, bet ir gaunamas kitoks šunų ėdalas, ypatingas savo skoniu ir virškinamumu. |
Puffins – skanus nuo pat pirmojo kąsnio!
Kviečiame įsigyti mūsų el. parduotuvėje...
AGIL
Agil - šunų pamėgtas natūralus maistas, gaminamas iš aukščiausios kokybės vištienos ir ryžių, praturtintas žalioje arbatoje, vaisiuose bei raudonosiose vynuogėse esančiais natūraliais antioksidantais.
Natūralūs antioksidantai stiprina imunitetą ir saugo ląsteles nuo senėjimo. Laisvieji radikalai – tai ypatingai reaktyvios molekulės, kurių organizme atsiranda natūralios medžiagų apykaitos metu, ypač jei daugiau dirbama fiziškai ar dėl užteršto oro, UV spindulių ir t.t. Susidarę laisvieji radikalai veikia kūno ląsteles ir skatina jas senti. Tinkamas kelių natūralių antioksidantų – vitaminų E ir C - derinys suriša laisvuosius radikalus ir neutralizuoja jų poveikį audiniams.
Daugiausiai resveratrolio yra raudonųjų vynuogių luobelėje ir sėklytėse. Ši medžiaga pasižymi stipriomis antioksidacinėmis ir antibakterinėmis savybėmis, įrodyta, kad ji aktyvina fermentus sirtuinus – medžiagas, kurios saugo genus nuo pažeidimo. Genetinio kodo – DNR - bei genų pažeidimai ir yra daugumos senėjimo procesų atsiradimo priežastis.
Žaliojoje arbatoje ir raudonosiose vynuogėse yra gerokai daugiau polifenolių, nei visose žinomose daržovėse ir vaisiuose. Šie be galo stiprūs antioksidantai veiksmingai saugo nuo vėžio ir kraujagyslių ligų. Žalioji arbata gerina virškinimą, slopina uždegiminius procesus, o didelis fluoro kiekis neleidžia pasireikšti dantų ėduoniui.
Kviečiame įsigyti mūsų el. parduotuvėje...