.

CANINA Welpenkalk tabletės (jauniems šuniukams) 150g

13,72  €
Su PVM

Mineralinis pašarų papildas šuniukams ir jauniems šuniukams. Nuo šešių savaičių amžiaus iki penkiolikos mėnesių amžiaus. Specialiai subalansuota augančiam organizmui.

kategorija - užsakoma prekė, pristatymas gali užtrukti

Aprašymas

Welpenkalk tabletės

  • Sveikam skeletui ir stipriems dantims.
  • Mineralinis pašarų papildas šuniukams ir jauniems šunims.
  • Nuo šešių savaičių amžiaus iki penkiolikos mėnesių amžiaus.
  • Specialiai subalansuota augančiam organizmui.

Dėl šiandieninių  pašarų sudėties šuniukai dažnai per greitai užauga.  Dėl kalcio ir fosforo, ir kitų mineralų trūkumo dantys ir skeletas būna nepakankamai išsivystę. Welpenkalk sudėtyje nėra vitaminų ir yra optimalus Ca:P santykis 3:1.

 Šios Welpenkalk tabletės puikiai subalansuotos – su mikroelementais, geležimi, cinku, manganu, variu, kobaltu, jodu, selenu –  tai specialiai subalansuotas papildas, kad patenkinti  augančio oragnizmo poreikius. Puikiai virškinamas ir gali būti vartojamas nuo pirmojo maitinimo pašaru (nuo šešių savaičių amžiaus) iki augimo laikotarpio pabaigos. JeiWelpenkalk tabletės vartojamos reguliariai ir laikantis nurodytų šėrimo rekomendacijų sveikas skeleto ir stiprių dantų  vystymasis yra palaikomas optimaliai.

 

 

 

 

Sudėtis

Kalcio karbonatas, mono-kalcio fosfatas, kalcio citratas, mielės.

Sudėties analizė

Ingredientai 1 kg: 22,0 % kalcis, 7,5 % fosforas, 3,2 % natris. Mikroelementų 1 kg: Cinkas kaip cinko oksidas 837 mg Manganas kaip mangano (II) oksidas 195 mg Varis kaip vario (II) sulfatas 162 mg Jodas kaip kalcio jodatas, be vandens 13 mg Selenas kaip natrio selenas 4 mg Kobaltas kaip kobalto (II) karbonatas 3 mg
Canina Pharma GmbH

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės